Kedves DUE Tag! A regisztrációnál és a tagság hosszabbításnál a kártyás fizetés, technikai okok miatt előre láthatóan okt. 20-ig nem használható, TESZTÜZEMBEN VAN. Kérjük vedd figyelembe, ha éppen most jelentkezel, vagy hosszabbítod meg a tagságod!


Tagság hosszabbítás bankkártyával

Az alábbi adatok megadásával után meghosszabbíthatod tagságodat a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületében. A DUE éves tagdíja 3600 Ft, amelyet az adatlap kitöltése után bankkártyával egyenlíthetsz ki. A DUE tagsági éve minden évben október 31-ig tart, vagyis eddig lesz érvényes a tagságod.

Az adatlap kitöltésével és elküldésével hozzájárulok, hogy adataimat a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete a tagság adatbázisban tárolja, és tagságom érvényességéig egyesületi tagságomat érintő információkat küldjön nekem.

Tudomásul veszem, hogy bankkártyás fizetési mód választása esetén a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (1148 Budapest, Örs vezér tere 11.) adatkezelő által a https://tagsag.due.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.
Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: e-mail cím.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff

3600 Ft
 SimplePay vásárlói tájékoztató