Kedves DUE Tag! A regisztrációnál és a tagság hosszabbításnál a kártyás fizetés, technikai okok miatt előre láthatóan okt. 20-ig nem használható, TESZTÜZEMBEN VAN. Kérjük vedd figyelembe, ha éppen most jelentkezel, vagy hosszabbítod meg a tagságod!


Az alábbi adatlap kitöltésével jelentkezel a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületébe. A DUE éves tagdíja 3 600 Ft. A DUE tagsági éve minden évben október 31-én fordul, vagyis eddig lesz érvényes a tagságod.

2023. október 1-től a sajtóigazolványt automatikusan virtuális kártya formájában állítjuk ki.
A 24 év alatti új belépő DUE tagok mindössze egyszeri kiállítási díjat, 1 200 Ft-ot fizetnek az új sajtóigazolványért. Ezt a kedvezményt a DUE a tagjai sorába lépő diákrádiót, diáklapot (vagy egyéb diákmédiumot) patronáló pedagógusok számára is biztosítja. Vagyis a tagság és a virtuális kártya együttesen 4 800 Ft-ba kerül.

A 24 év felettieknek a DUE sajtóigazolvány kiváltási díja 4 800 Ft, a tagdíjjal együtt nekik összesen 8 400 Ft-ot kell belépéskor fizetniük.
Továbbra is lehet igényelni a sajtóigazolványt fizikai, plasztikkártya formájában, ennek a kiállítási díja 1600 Ft.

A tagdíjat és az igazolvány kiállítási költségét fizetheted bankkártyával rögtön, vagy banki átutalással a 11714006-20235338-00000000-as OTP bankszámlaszámunkra. Ha beérkezett a befizetésed, 1-4 héten belül küldjük az igazolványodat. Kérjük, csak akkor töltsd ki az adatlapot, ha valóban DUE tag szeretnél lenni!
Hozzájárulok, hogy adataimat a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete a tagság adatbázisban tárolja, és tagságom érvényességéig egyesületi tagságomat érintő információkat küldjön nekem.

virtuális kártyát kérek
plasztikkártyát is kérek
 SimplePay vásárlói tájékoztató